Krkanima bod protiv Piramide

U četvrtak 13. siječnja nakon jednomjesečne pauze nastavljena je liga Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu. U 8. kolu trećeplasirani Krkani ugostili su drugoplasiranu ekipu Piramide u borbi za drugo mjesto koje vodi na državno prvenstvo.

Krkani su nastupili u sastavu Herbut, Milojević, Lacković i Rečić dok su za Piramidu odigrali Kovačević, Mujić, Babić te Jakubiv. Susret su otvorili Herbut protiv Kovačevića gdje u vrlo neizvjesnoj partiji Herbut osigurava prvi bod Krkana. Vodstvo na 2:0 ubrzo povećava Milojević vrlo sigurnom igrom protiv Mujića, da bi rezultat na 2:1 smanjio Babić uvjerljivom pobjedom protiv Lackovića. Prvi krug završava Rečić preokretom protiv Jakubiva te se Krkani odvajaju na 3:1. Poneseni vrlo dobrim ulaskom u utakmicu Krkani se malo opuštaju što je iskusna Piramida itekako znala iskoristiti te s tri uzastopne pobjede okreće rezultat u svoju korist. Stvari u egal vraća Rečić tijesnom pobjedom protiv Mujića. U nastavku utakmice igralo se bod za bod, treći krug završava rezultatom 6:6. Posljedni krug opet bolje otvaraju Krkani te pobjedom Herbuta nad Mujićem dolaze do prednosti 7:6. U igru tada umjesto indisponiranih Milojevića i Lackovića ulaze Liović i Kolesarić. Najprije Liović protiv Kovačevića nije uspio konkretizirat vrlo dobru igru i vodstvo od 1:0, a odmah nakon toga niti Kolesarić protiv Jakubiva te Piramida ponovo preokreće i dolazi do vodstva 8:7. Posljednju utakmicu odigrala su dva dotada neporažena igrača Rečić protiv Babića gdje je ipak više mirnoće i koncentracije imao Rečić koji uspjeva osigurati bod Krkanima u ovoj iznimnoj napetoj utakmici.
Ovim bodom Krkani su i dalje ostali u borbi za drugo mjesto iako je mišljenje da su ove večeri mogli i više od toga. Iduća utakmica Krkana na rasporedu je 19. siječnja na domaćem terenu protiv ekipe Piramide2.

Krkan utakmice: Rečić Dražen (omjer 4:0)
Izlaz utakmice: Herbut Davor 90 (20, 3*10, 2*20)

2 thoughts on “Krkanima bod protiv Piramide”

Comments are closed.