Prokockana prilika

U četvrtak u 8. kolu lige Krkani su ugostili ekipu Bijelih miševa i ponovili rezultat iz prve utakmice kada su u gostima izgubili rezultatom 9:7.

kapetan

Osokoljeni sa dvije utakmice bez poraza u nizu, ali i vrlo dobrim otporom koji su miševima pružili u prvom kolu lige Krkani su vrlo motivirano i hrabro započeli susret što im se u početku isplatilo. Nakon prvog kruga pobjedama Rečića, Kolesarića i Lackovića Krkani su vodili 3:1, a istim rezultatom završen je i drugi krug te su Krkani na sredini utakmice imali ogromnu prednost od čak 6:2. Nakon velikog vodstva Krkani se prerano opuštaju što protiv iskusnih miševa nikako nisu smjeli te miševi polako smanjuju prednost. U posljedni krug Krkani ipak ulaze sa velikih 7:5 no tada dolazi do potpunog rasula te miševi zadnji krug odnose sve četiri pobjede i dolaze do konačne pobjede rezultatom 9:7. Najbliže bodu su bili Rečić i Liović koji su oba izgubili rezultatom 2:1 u posljednjem krugu.

U redovima Krkana najbolji je igrač bio Lacković (3:1) koji je poražen tek u posljednjem susretu protiv odličnog Božić D.

Nakon ovoga gostovanja kreće gostujuća turneja te Krkani čak 4 naredne utakmice igraju u gostima, a prvu od njih protiv trenutno prvoplasirane ekipe Sharksa 5. prosinca u Pubu S Oliver.

 

5 thoughts on “Prokockana prilika”

  1. Ludi Ludjak

    Šajt hapenz, al ovo je definitivno najbliže pobjedi sto smo bili, šteta, al idemo dalje AJMOOOOOOOOOOOOOOOO

  2. malo je falilo…. al svejedno cestitke! barem ste imali jaku podrsku s tribina…

Comments are closed.