Bod u gostima

Krkani su utakmicu 9. kola odigrali u gostima kod prvoplasirane ekipe Sharks. Iako su Sharksi do te utakmice imali stopostotni učinak i bili izraziti favoriti, Krkani isfrustrirani nes(p)retnim porazom od Bijelih miševa odlučiše pokazat da se ne boje morskih pasa. Ni krokodila. Ni veprova.

guzaKapetan Liović je otvorio utakmicu pobjedom nad Aračićem, no Sharksi ubrzo izjednačuju. Izjednačenjem je i završio prvi krug. Sharksi bolje igraju u drugom krugu i dolaze do prednosti 5:3, a prednost  zadržavaju do kraja trećeg kruga. U završnicu utakmice se ušlo rezultatom 7:5 u korist Sharksa. Krkani bolje otvaraju zadnji krug, Lacković i Liović pobjedama dovode ekipu do izjednačenja i tako se Krkani opet nalaze u triler/horor završnici. Đekić pobjedom nad Rečićem osigurava bod Sharksima, no Kolesarić u zadnjem susretu utakmice glatko pobjeđuje Čabraju i donosi Krkanima vrijedan bod.

Kolesarić je bio i najučinkovitiji Krkan s omjerom 3:1, dok su Liović i Lacković odigrali 2:2. Posebno veseli dobra igra kapetana Liovića, uz nadu da mu se vratilo samopouzdanje. Sharksima je nedostajao Đekić i utakmica bi možda završila drugačije da su bili u punom sastavu, no to je tema neke druge emisije.

Krkani su trenutno na 6.mjestu sa 5 osvojenih bodova. Sljedeće kolo su slobodni, a nakon toga im slijedi gostovanje kod ekipe Waka Waka.

7 thoughts on “Bod u gostima”

  1. Ludi Ludjak

    Krkani su hit, ak ovak nastavimo bit ce jos bodova zasigurno 🙂

  2. Kaka je to stara slika, izvucena iz naftalina 😉 bravo krkani samo tako mozda i bude nesto od vas 🙂

    1. nema slika jer sluzbeni fotograf recic ne obavlja svoje duznosti. mozd i bude nesto, al cist sumnjam 🙂

Comments are closed.