Prekinuta crna serija

U četvrtak 17. 02 Krkani su odigrali zaostalu utakmicu 11. kola protiv ekipe Bravarije Čurić. Ekipe su u ovu utakmicu ušle u različitom raspoloženju, Krkani sa samo 2 osvojena boda iz protekle 3 utakmice za razliku od Bravara koju su ostvarili dvije uzastopne pobjede te tako pretekli na 5. mjestu ekipu Pršljenove družine.

Susret su ponajboljom utakmicom večeri otvorili Mirko Čurić protiv Milojević Lea u kojem potonji uspjeva preokrenut rezultat u svoju korist te osigurati Krkanima početnu prednost. Ubrzo se Krkani odvajaju na 3:0 ali Bravari ne posustaju i malo pomalo smanjuju zaostatak te naposlijetku pobjedom Krajnovića nad Lackovićem izjednačavaju rezultat na 6:6. Krkani se potom ipak uspijevaju konsolidirati te u posljednjem krugu ostvaruju sve četiri pobjede i završavaju susret pobjedom 10:6 uz napomenu da su tri od posljednje odigrane 4 utakmice završile rezultatom 2:1.

Igrač utakmice u redovima Krkana ovog je puta bio Leo Milojević sa sve četiri ostvarene pobjede koji je , naročito u prvom susretu večeri pokazao da ipak nije izgubio sav talent i znanje koji je posjedovao i koji se malo pomalo ipak vraća u nekadašnju formu.

Na večerašnjoj utakmici uručena je i nagrada sretnom dobitniku iz redova Kluba 26 koji je pobjedio u nagradnoj igri te sastavio pobjedničku pjesmicu. Kako ovoj utakmici nije nazočio kapetan i predsjednik Krkana Miroslav Kolesarić nagradu mu je uručio najveći Krkan po ovogodišnjem izboru navijača i simpatizera kluba Ivica Liović

Krkan utakmice: Leo Milojević (omjer 4:0)

Izlaz utakmice: Hrvoje Lacković 60 (3*20)

Za kraj Lackovićev izlaz večeri.
 

2 thoughts on “Prekinuta crna serija”

  1. Ludi Ludjak

    Ovasj Liovic stvarno zajebant, lijevom rukom se tak zajebavat s ljudima ccc

Comments are closed.