Kapetan odigrao kapetanski

U 12. kolu Krkani su ugostili ekipu Pršljenove družine koja se još jedan put pokazala kao vrlo zahvalan gost te prepustila Krkanima sva tri boda.

Susret su otvorili Liović protiv Ljubetića koji uspijeva preokrenuti rezultat te dovodi Pršljenove do početne prednosti. Pobjedama Kolesarića nad Batageljom, Rečića nad Marunicom te Lackovića nad Dorićem Krkani se odvajaju na 3:1. Rezultatsku neizvjesnost  vraća Marunica pobjedom nad Liovićem te smanjuje zaostatak Pršljenova na 3:2. Više od toga Pršljenovi ovoga puta ipak nisu mogli te se sa 5 uzastopno dobivenih partija Krkani odvajaju na nedostižnih 7:2. Na kraju rezultat 11:5 i nova tri boda za Krkane koji ih još uvijek ostavljaju u teoretskoj nadi da bi se mogli dokopati drugog mjesta lige koji vodi na državnu završnicu, a za to im trebaju sve tri pobjede u isto toliko preostalih susreta sezone.
Igrač utakmice ovoga je puta bio kapetan Krkana Kolesarić koji je konačno začepio usta svim kritičarima i pružio partiju dostojnu svoga statusa i položaja.
Iduća utakmica Krkana na rasporedu je 10.3 kada gostuju kod izravnog konkurenta za drugo mjesto ekipe Piramide.

Igrač utakmice:  Miroslav Kolesarić (omjer 4:0)

Izlaz utakmice: Miroslav Kolesarić 90 (20, 10 3*20)

 

3 thoughts on “Kapetan odigrao kapetanski”

  1. Ludi Ludjak

    Kolesarić je ipak najbolji igrač današnjice uostalom to pokazuje i anketa 😛

Comments are closed.