Polovica sezone

U petak 12. siječnja Krkani su odigrali prvu utakmicu u novoj 2024. godini i to s ekipom Felga koja je tražila odgodu te se stoga utakmica nije odigrala u utorak u sklopu 15. kola.

Iako smo igrali s posljednje plasiranom ekipom lige koja u dosadašnjem tijeku ligaškog natjecanja nije ostvarila niti jednu pobjedu propisno smo se namučili kao i u protekla dva susreta s istom ekipom te došli do pobjede tek u posljednjem odlučujućem susretu kojeg je Lacković dobio rezultatom 2:0 protiv njihovog kapetana Lovrića. Ovo je definitivno bila jedna od najlošijih utakmica Krkana u ovoj sezoni u kojoj su se partije redovito završavale u 10.+ pa i 20.+ krugu te ovakvo izdanje treba što prije zaboraviti. Na svu sreću pobjeda je zabilježena te smo ovim rezultatom i dalje ostali u igri za treće mjesto lige koje trenutno drži ekipa Šifre s kojom upravo i igramo idući susret.

U dvije dosadašnje utakmice obje su ekipe ostvarile po jednu pobjedu, a zanimljivost je da su u oba susreta pobijedili gosti. Šifre nam bježe 3 boda te bi ih sa eventualnom pobjedom dostigli na trećem mjestu. S druge strane porazom bi se poprilično udaljili od trećeg mjesta dok bi nam se Lucky strike i 3. bojna Kobre eventualnim pobjedama približili na samo 2 odnosno 4 boda razlike.

Uoči utakmice sa Šiframa stoga su mobilizirane sve snage Krkana te se očekuje dolazak svih igrača, ali i vatrenih navijača kako bi ostvarili krucijalnu pobjedu za nastavak sezone. Utakmica je na rasporedu u utorak, 16. siječnja u caffe bar Green parku s početkom u 19:00. Do tada svima sportski pozdrav i vidimo se na crti.