Izvještaj s Pikado Utakmice PK Kum 2 vs. PK Krkani

Datum: 19.12.2023
Mjesto: Cafe bar Kum (Dva šešira)
Ekipe: PK Kum 2 vs. PK Krkani

Uzbudljiva pikado utakmica 14. kola odigrana je između Ekipa Kum 2 i Krkana. Atmosfera je bila napeta, a igrači su pružili iznimne trenutke tijekom susreta. (Ubila nas narodna muzika)

Utakmica je započela s velikim entuzijazmom s obje strane. Prva postava Krkana je Lacković,Liović,Milić, te dugo očekivani Vaš najdraži Mišić. (Da dragi simpatizeri Mišić je u prvoj postavi JIHAIJA).
Svaki igrač je pokušavao osigurati prednost za svoju ekipu postižući ključne poene, ali prvi krug natjecanja je nažalost završio u korist protivničke ekipe 3:1, samo jedna pobjeda Ivice Liovića.

Drugi krug donio je nove izazove. Protivnička ekipa je uspjela zadržati svoju prednost, ali Krkani nisu odustajala tražeći priliku za preokret, ali i ovaj puta ponovo 3:1 samo jedna pobjeda i to Vašeg najdražeg prvotimca Roberta.
Gledatelji su sve budno promatrali, ali je bilo izvjesno da će ekipa Krkana doživjeti novi poraz.

Nakon četiri uzbudljiva kruga, Ekipa Kum 2 je slavila pobjedom nad PK Krkanima 12:4. Čestitke ekipama na fer i kvalitetnoj igri. Krkana tjedna nismo uspjeli proglasiti zato što je ovaj puta bilo previše kandidata.
Sada kreće zaslužena pauza od 9. siječnja 2024. kada idemo u goste kod Felge.

S ljubavlju prema pikadu,

Fan club Krkan