Ladbrokes.com World Darts Championship

Dana 16. 12. 2010 počinje svjetsko prvenstvo u steel dartu gdje će se okupiti najbolji pikado igrači današnjice poput Phila Taylora- osvajača 13 naslova svjetskog prvaka, Raymond van Barnevelda- njegovog vječnog rivala ali i dobrog prijatelja, Jamesa Wadea najmlađeg osvajača svjetskog prvenstva 2007. godine i mnogih drugih.

Nama će ovaj turnir biti posebno zanimljiv jer na njemu sudjeluje i Boris Krčmar najbolji hrvatski pikadist te europski i svjetski prvak u elektroničkom pikadu. Biti će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se Krčmar snaći u steel dartu koji u Hrvatskoj i nije naročito popularan. Krčmar se u prvom kolu sastaje s  Per Laursenom, iskusnim igračem koji je već nekoliko puta nastupao na svjetskim prvenstvima, u meču koji je na rasporedu 19.12 u 21:15 po srednjoeuropskom vremenu. Susret se igra po principu best of 7 legs ( na četiri dobivene partije).  Zanimljivo je da bi se Krčmar eventualnim pobjedama u prva dva kola u trećem kolu susreo upravo s Taylorom, najtrofejnijim pikado igračem svih vremena.
Spomenimo još da na turniru sudjeluje ukupno 72 igrača, te da je finale predviđeno za 3. siječnja 2011. u 21:00 po srednjoeuropskom vremenu.

6 thoughts on “Ladbrokes.com World Darts Championship”

  1. Ja sam za to da napravimo još jedan savez i počnemo derati po steelu – i ja hoću igrati protiv Kolesarića, najboljeg pikado igrača ikada :-)))

    1. Ludi Ludjak

      Prvo moraš proća par kvalifikacijskih kola ak mislis odigrat s Kolesarićem. Neigra on sa svakim 😛

Comments are closed.