Nova pobjeda

Po drugi put u dva tjedna Krkani su gostovali u Piramidi gdje su se ovog puta u 4. kolu lige sastali s ekipom Piramide2. Piramida2 je novu sezonu loše započela te u prva dva kola zabilježila teške poraze od ekipa Bijelih miševa i Piramide. . Utakmica je stoga bila važna i jednoj i drugoj ekipi, Piramidi2 kako bi se maknula sa začelja, dok su Krkani pobjedom tražili priključak vodećim ekipa lige.
Utakmicu su otvorili Ereš i Kolesarić gdje je Ereš iskoristio nešto lošiju igru Kolesarića i osvojio prvi bod Piramide2. Nakon toga uslijedile su pobjede Herbuta, Rečića i Lackovića čime se Krkani odvajaju na 3:1. Piramida2 je u tim trenutcima izgleda poprilično poljuljano što su Krkani iskoristili na najbolji mogući način te ostvarili najuvjerljiviju pobjedu sezone rezultatom 13:3. U redovima Krkana uz već poslovično dobre Lackovića i Rečića treba svakako izdvojiti i Milojevića koji je zabilježio prve dvije pobjede za svoju novu ekipu.
Krkani su se ovom pobjedom bodovno izjednačili s ekipama Piramide i Bijelih miševa koje imaju utakmicu manje. U idućem kolu koje je na rasporedu 25. studenog Krkane očekuje možda i najteže gostovanje kod ekipe Bijelih miševa gdje će ohrabreni ovom pobjedom pokušati ugroziti njihovu vodeću poziciju na ligaškoj ljestvici.

8 thoughts on “Nova pobjeda”

  1. Još da ispod svakog izvještaja staviš checkbox “svađa” i rokneš kvačicu… 😀

  2. Kakva stranica, kakva ekipa, kakav uspjeh, dokaz da krkani nisu samo krkani, svaka čast, molim još samo link na himnu. 😉

Comments are closed.