Krkani doživjeli fijasko

U posljednjem kolu prvog kruga natjecanja Krkani su gostovali u PSK-u kod prvoplasirane ekipe Bijelih miševa gdje se, kao što i sam naslov sugerira, nisu baš proslavili.
Motivacije i želje nije nedostajalo al ove večeri jednostavno nije išlo , a i miševi su dokazali zašto trenutno predvode ligašku ljestvicu. Susret je pobjedom otvorio Vukelić protiv nezagrijanog Liovića, te miševi osiguravaju početnu prednost. U drugom susretu Lacković u pravoj triler partiji protiv Lovrekovića uspjeva preokrenuti rezultat i vratiti stvari u egal. Nakon toga pravi potop, najprije Herbut nije uspio iskoristiti lošu igru ponajboljeg igrača lige Božića, a uskoro zatim i potpuni podbačaj Rečića u susretu s Kovačevićem. Do kraja susreta Krkani su uspjeli ostvariti jš samo dvije pobjede te su opet doživjeli težak poraz 13:3 u srazu sa starim rivalima.
Po završetku prvog kruga natjecanja Krkani se nalaze na trećem mjestu s 3 pobjede i 2 poraza iza ekipa Bijelih miševa i Piramide, što je realno i najveći domet ekipe ove sezone. Glavni je cilj sezone do kraja godine ostati među prve tri plasirane ekipe lige te u nadolazećim susretima s glavnim rivalima pružiti ipak malo bolju igru i veći otpor.

5 thoughts on “Krkani doživjeli fijasko”

 1. Ekipa bez kapetana teško može ostati pribrana, ipak je kapetan taj koji drži sve konce i u najtežim trenutcima.

 2. Ludi Ludjak

  U kuloarima se šuška da je ekipa poslije utakmice viđena kak utapa tugu u alkoholu u narodnjačkom klubu. No kako saznajemo iz pouzdanih izvora neće biti kazni jer je s igračima viđen i predsjednik kluba koji ih je najviše i podupirao u njihovim nečasnim djelima.

  1. Zagreb je plakao cijeli vikend radi neočekivanoga poraza najbolje ekipe iz pikada ikada.
   Ali i najbolji podbace nekada, zato drugi put zasigurno zauzimaju prvo mjesto. 🙂
   KRRRR… KRRRRRRR…KRKANIIIII!!!!

 3. Udruga navijača ovaj puta oprašta igračima izlazak, iako su malo razočarani izborom ‘muzike’!

  Ipak, ostajemo uz Vas, u dobru i zlu!

  Kr Kr Krkanii!!!! 🙂

 4. Pa ekipa slavi tj tuguje kao i neki veliki klubovi u lijepoj našoj zemlji.Pa takvim klubovima to je sad u modi.

Comments are closed.