Izborna skupština

13. 05 davne 2007. godine negdje u prostorijama caffe bar Snoopy nastao je pikado klub Krkani. Četiri godine pune uspona i padova, smijeha i suza, svađa i druženja, ponekog pehara su iza nas. Četiri godine stroge diktatorske vladavine, predsjednika, kapetana, tajnika, zamjenika predsjednika Miroslava Kolesarića.

Nakon četverogodišnjeg mandatat Krkani su tako  morali prionuti poslu te je sazvana nova izborna skupština dana 14. svibja 2011. godine na ŠRC Poloju. Sjednici su nazočili Miroslav Kolesarić, Dražen Rečić u svojstvu zapisničara, Davor Herbut, Leo Milojević, Hrvoje Lacković te vođa navijačke skupine Krešo Herceg. Sjednici opravdano nije nazočio Ivica Liović.

Dnevni red sjednice je bio slijedeći:

1. Izbor predsjednika

2. Kup natjecanje

3. Razno

Ad 1.) Nakon uvodnog govora  predsjednika Kolesarića u kojem se služio svim mogućim političkim sredstvima i obećanjima kako bi pridobio glasove krenulo se na izbor. Kao protukandidati Kolesariću su se suprotstavili Lacković i Herbut koji su sami sebe kandidirali bez nekakvog jasnog plana i programa.

Nakon prebrojavanja glasačkih listića Kolesarić je sa tri glasa slavio u tijesnoj utrci s Lackovićem koji je osvojio jedan glas manje. Iako je Kolesarić mimo svih pravila glasao sam za sebe korumpirana komisija je ustanovila da je su svi glasački listići bili pravovaljani te je tako naš novi/stari predsjednik mogao započeti sa slavljem.

Tijekom inauguracijskog govora međutim došlo je do koškanja među igračima očigledno podijeljenim u frakcije unutar samog kluba te je Lacković isfrustriran svojim porazom nasrnuo na zapisničara Rečića.  Nakon toga sjednica je prekinuta no sve dotad donešene odluke smatraju se pravovaljanim.

6 thoughts on “Izborna skupština”

  1. čestitke novom starom predsjedniku i pk u krkani želim bar još 4 godine nezaustavljivog napretka…

  2. Kr Kr Krkani!

    Cestitam starom/novom predsjedniku!

    I molim Recica da mi vrati majicu. Njegova je na pranju!

  3. Dino…kao svjedok svih događanja mogu samo kometirati da sjednica i je zavrsila u skladu sa petkom 13. Morala sam uteć s mjesta događanja u strahu za vlastiti život…ili barem garderobu.

Comments are closed.