Završetak sezone

S dolaskom proljeća završila je još jedna pikado sezona, dvanaesta po redu za Krkane, a s obzirom na prikazano ove godine ekipa može biti polovično zadovoljna.

Najveći problem, kao i prijašnjih sezona, nedostatak je konstantnosti u igri Krkana koja je bila u rasponu od vrhunskih izdanja pa do onih koje je bilo mučno i gledat, a kamoli igrat. Promjena je u odnosu na protekle sezone ta da se ove godine zbog povratka pod okrilje HPS-a igrao singl out  umjesto dosadašnjeg master outa. Iako naizgled bezazlena promjena singl out izlazak se u pojedinim utakmica pokazao kao znatna poteškoća i najboljim igračima koji su nerijetko zbog toga gubili i partije. Krkani su sezonu završili na 5. mjestu od ukupno sedam ekipa čime je ponovljen rezultat od protekle sezone što je ipak ocijenjeno kao podbačaj.

Najveći uspjeh  Krkani su ostvarili u kup natjecanju koje su završili na 4. mjestu od ukupno 23 ekipe što je najbolji rezultat unazad nekoliko godina te je malo nedostajalo da se nakon dugo vremena na policama nađe jedan pehar. Nakon što su u drugom kolu ispali na lijevu stranu ždrijeba Krkani su nanizali čak pet uzastopnih pobjeda i to nad vrlo repektabilnim ekipama poput drugoligaša Prvih i Come backa da bi naposljetku ,u utakmici koja je osiguravala minimalno treće mjesto i pehar, bili poraženi od ekipe Palazza.

 

Čestitke svim ekipama koje su se ove sezone domogle prijestolja, a naročito pobjednicima B lige – Dollaru, C1 lige – Alfi, te C2 lige – Graničaru. Svim ostalim ekipama hvala na još jednoj sezoni vrhunskog druženja i sportski pozdrav dogodine.