Strah i prijezir u Greenu

Novi datum, nova ekipa, isti rezultat, stara vijest. Tako bi se mogla sažeti nova utakmica Krkana u kojoj su 15. prosinca 2011. godine u sklopu 11. kola lige ugostili Klub 26.

Utakmica je i jednoj i drugoj ekipi bila od presudnog značenja. Krkani su se pobjedom bodovno mogli poravnati sa 26-icom, dok je Klub 26 pobjedom mogao pobjeći Krkanima na teško dostižnih 6 bodova prednosti. Krkani su opet rezervirano ušli  u meč što je 26-ica iskoristila te u startu ostvarila zamjetnu prednost od 3:0. U prvom krugu prvu pobjedu Krkana uspio je osigurati tek Herbut tijesnom pobjedom nad Kljajićem. Nakon početnog šoka Krkani su se postepeno počeli oporavljati te pomalo smanjuju prednost 26-ice. U trenutcima kada se utakmica lomila jedna pogrešna taktička izmjena pokazala se kobnom; u igru je umjesto Kolesarića ušao Milojević. U trenutku kada je imao prednost od 1:0 i izlaz na 2*16 da Krkane u potpunosti vrati u igru, Milojeviću se, iz samo njemu poznatih razloga, ukočila ruka te nije mogao nastaviti dalje bacati. To je u očaj bacilo ostatak ekipe tako da je rezultat 10:6 samo logičan slijed događaja koji su uslijedili.

Ovim porazom Krkani su ostali zacementirani na posljednjem mjestu sa 6 bodova zaostatka za izravnim konkurentom i time svoje izglede za ostanak u ligi sveli na samo puku teoriju. Ovom je utakmicom završen prvi dio sezone te nam sad slijedi zimska pauza koju treba maksimalno  iskoristiti te u nastavku sezone popraviti dojam.

Iduću utakmicu Krkani gostuju kod Bijelih miševa 12.siječnja 2012.

3 thoughts on “Strah i prijezir u Greenu”

  1. Mogli bi nagodinu imati derbi Green Parka…ako mi ne odemo u 2. ligu 😀

Comments are closed.