Razočaravajući početak sezone

U četvrtak 4. listopada odigrano je prvo kolo nove sezone Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu koje nažalost Krkanima neće ostati u lijepom sjećanju. Novu su sezonu Krkani otvorili teškim porazom u gostima kod ekipe Waka Waka rezultatom 12:4.

U prvu su utakmice sezone Krkani ušli vrlo motivirano nastojeći zaboraviti katastrofalne rezultate prošle sezone no desio se novi potop. Domaćini su pružili odličnu partiju ne ostavljajući previše mogućnosti Krkanima kojim se nije mogla osporiti želja i trud, ali protiv ovako raspoložene Wake jednostavno nije išlo.Već nakon prvog kruga utakmica je praktički bila riješena jer su se domaćini odvojili na nedostižnih 4:0. U redovima Krkana prolaznu su ocjenu zaslužili Lacković (2:2), Kolesarić (1:1) te Milojević (1:0) dok je ostatak ekipe – Herbut (0:3), Liović (0:4) i Rečić (0:2) potpuno zakazao te su poprilično toga ostali dužni u nastavku sezone.

U idućem kolu Krkani opet gostuju ovoga puta kod ekipe Sharksa koja je također doživjela neugodan poraz u prvom kolu od ekipe Piramide. Utakmica je na rasporedu 09. listopada u prostorijama Puba s početkom u 19:00.

4 thoughts on “Razočaravajući početak sezone”

  1. Ludi Ludjak

   Sta je Milance, kad dozivite poraz nema izvjestaja 🙂 lako tako 🙂

 1. Panta van der Shark

  Hehehehe dobro si mu rekao:P
  krajnje neozbiljno od njega..
  uauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Sharks!

Comments are closed.