Poraz od Sport mladića

Završetkom ligaške sezone koju su završili na predzadnjem mjestu sa ostvarene 4 pobjede i ukupno osvojenih 14 bodova Krkani su saznali svog protivnika u dodatnim kvalifikacijama za ostanak u drugoj ligi, a to je drugoplasirana ekipa treće lige  Sport mladići.

Kapetan u ackijiPrva utakmica odigrala se na gostujućem terenu u caffe baru Sport u srijedu 7. svibnja dok je uzvrat na rasporedu u četvrtak 15. svibnja u prostorijama caffe bara Green park. Već je prva utakmica pokazala da će borba između ove dvije ekipe biti poprilično neizvjesna i da nas u uzvratu očekuje prava borba.

 

Sport mladići su  iskoristili prednost domaćeg terena i od samog početka ostvarili prednost koju praktički više nisu ispuštali iz ruku. Porazom u parovima, a zatim i  Herbuta i Liovića u singlovima Sport otvara sa 3:0 da bi prvu pobjedu Krkana ostvario te večeri odlični Lacković koji je do kraja večeri ostvario sve četiri pobjede. Nažalost doprinos ostatka ekipe bio je vrlo skroman te je prva utakmica  izgubljena rezultatom 9:8, što s obzirom na početak utakmice i nije tako loš rezultat.

Uzvrat nam dakle slijedi idući četvrtak, a za kraj valja pohvaliti i domaćine koji su se pobrinuli za treće poluvrijeme i kraljevski počastili Krkane.

1 thought on “Poraz od Sport mladića”

Comments are closed.