Poraz od Buxe

Nakon ostvarene pobjede na domaćem terenu protiv Cadenas Solutionsa, Krkani su u drugom kolu doživjeli i prvi poraz sezone, i to u gostima protiv ekipe Buxe.

Buxa je u prvom kolu na gostujućem terenu savladala favoriziranu ekipu Waka wake, a pobjedom protiv Krkana pokazala da bi mogla daleko dogurati do kraja sezone. Od samog početka partije Buxa je igrala odličan pikado te su Krkani morali poprilično podignuti razinu igre kako bi parirali no ni to na kraju nije bilo dovoljno da bi se spasili poraza. Nakon prvog kruga rezultat je bio 3:1 za Buxu koja je do kraja partije održavala stečenu prednost. Na kraju se Krkanima ipak pružila prilika za remi jer je uoči zadnjeg meča rezultat bio 8:7 u korist Buxe. Milić je čak u odlučujućoj partiji protiv Liovića poveo 1:0, ali te večeri odličan Liović ipak pokazuje malo kvalitetniji pikado te unatoč velikoj nervozi dovodi svoju ekipu do novih bodova. U Krkanima su najbolji bili Lacković i Pejić sa po tri ostvarene pobjede dok je kod domaćina spomenuti Liović ostvario stopostotni učinak te još uvijek u sezoni nema niti jedan službeni poraz.

Iako ostaje žal za propuštenom prilikom , treba istaknuti da je ekipa Buxe zasluženo pobijedila te im ovom prilikom još jednom čestitamo.

U trećem kolu Krkani su slobodni tako da nam je iduća utakmica na rasporedu 6.11. kad kod kuće u četvrtom kolu dočekujemo P-26 – ekipu nastalu spajanjem starih znanaca Piramide i ekipe 26. Do tada sportski pozdrav!