Oproštaj od kupa

U nedjelju 16. prosinca 2012. Krkani su se porazom od ekipe Waka Waka u gostima rezultatom 2:0 (3:1, 3:1) oprostili od danjeg nastupa u kupu Brodsko-posavske županije za ovu sezonu.

Treba napomenuti da već dvije utakmice Krkani imaju problema sa okupljanjem ekipe tako da su i ovu utakmicu započeli oslabljeni za Kovačevića i Kolesarića. I opet nije toliko presudila značajno bolja igra protivnika koliko nedostatak sreće i vrlo loš postotak izlaska koji opet i ove sezone predstavlja najslabiju kariku u igri Krkana. Prvu su partiju Krkani glatko izgubili rezultatom 3:1,a jedinu je pobjedu ostvario Herbut u singlu protiv Ivezića. Druga je partija započela obećavajuće pobjedom Herbuta i Rečića u parovima da bi Lukšić zatim poravnao rezultat na 1:1 pobjedom nad Herbutom. Presudan je trenutak bio sraz Rečića i Mrše gdje je Rečić prokockao dobivenu partiju te izgubio rezultatom 2:1. propustivši tako priliku  prebaciti pritisak na protivničku momčad. U posljednjem srazu Andelić je pobijedio kapetana Liovića i zaključio nastup Krkana u ovogodišnjem izdanju kupa.

Ostaje nam još u tekućoj godini okršaj sa ekipom Sharksa nakon čega slijedi dvotjedna pauza i nastavak sezone 8. siječnja 2013. kada Krkani gostuju kod ekipe Piramide.

1 thought on “Oproštaj od kupa”

Comments are closed.