Očekivani potop

Krkani su definitivno nastavili po starom  te su i u drugom kolu druge lige doživjeli težak poraz na domaćem terenu od ekipe Palazzo rezultatom 14:2. Tako su nakon drugog kola uvjerljivo na zadnjem mjestu lige i uz Graničar jedina ekipa bez bodova.

krkani

Ovog se puta Krkanima za razliku od prve utakmice i ne može puno toga zamjeriti jer su odigrali u skladu sa svojim mogućnostima dok je suparnička ekipa barem duplo bolja što sugerira i rezultat. Ovakav Palazzo je jednostavno predobra ekipa za drugu ligu i naprosto ne vidim način na koji oni neće osvojit ovo natjecanje jer bi ovakvom igrom sigurno konkurirali za postolje i u prvoj ligi.

U susretu s Palazzom prve je partje nakon duže vremena odigrao Lacković ali se nažalost i na njemu i te kako osjetio nedostatak ozbiljnijih treninga te večer završava sa, za njega skromnih, 1:2 omjerom.

U idućem nas kolu opet čeka teško gostovanje kod ekipe Prvi koji na papiru djeluju dosta zastrašujuće te se čini kako će se post Krkana produžiti na još jedno kolo, na što smo nažalost proteklih sezona već poprilično naviknuti.