Nastavak negativnog niza

Treće kolo je iza nas, a Krkani još uvijek nisu spoznali slast pobjede te su jedina ekipa lige koja još uvijek nema niti boda. Ne samo da u trećem kolu nisu došli do bodova nego su doživjeli još jedan katastrofalan poraz rezultatom 14:2 tako da nam trenutna set razlika iznosi sramotnih 9:39. 

cobanac

Koliko su Krkani očajno odigrali prva tri susreta lige najbolje dočarava podatak da je trenutno statistički najbolji igrač ekipe Kolesarić s 33% pobjeda (4:8) te sam ima pobjeda skoro kao i ostatak ekipe zajedno (5).

U ovom kolu izgovor donekle može biti izostanak dvojice najboljih igrača Pejića i Lackovića, ali je isto tako i činjenica da ni Prvi nisu bili u najjačem sastavu. Krkanima pod hitno treba pobjeda kako bi se izvukli iz ove očajne situacije, a u ovom je kolu najbolja prilika jer Krkani na svom terenu dočekuju predzadnju ekipu lige Sport mladiće koji su u dosadašnjem tijeku natjecanja doživjeli dva poraza uz jedan remi.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 26. listopada s početkom u 19 sati uz naravno tekstualni prijenos na našem facebook kanalu.