Nova prilika

Pred Krkanima je nova sezona pikadiranja. Prošla je bila katastrofalna, jedna pobjeda na kontu i vjerojatna eliminacija iz B-lige natjecanja su definitivno stvari koje se što prije žele zaboraviti. Ipak, bogovi pikada (i administracija) su se smilovali Krkanima i pružili im još jednu priliku za ostanak u B-ligi i popravak lošeg dojma ostavljenog u prošloj sezoni.

Dok se većina Krkana vrlo brzo uspjela pomiriti sa zlom sudbinom koja ih je snašla, El Presidente Kolesarić to nije uspio. Bijesan i razočaran lošom igrom svojih podređenih, zabranjuje im alkohol i šalje ih na fizičke pripreme. Krkani zgroženi količinom izrečenih uvreda bez pogovora odrađuju predsjednikove zapovijedi. O opsegu priprema najbolje govori podatak da je T. Kovačević – Šofa prilikom triatlona zalutao i gubi mu se svaki trag, dakle, neće više pikadirat. Krkani ubrzo ulaze u formu, a disciplina im nije jača strana, pa iz osvete predsjedniku ruše dio predsjedničke palače.

Za Krkane ove sezone nastupaju Kolesarić, Lacković, Liović, Milojević, Rečić i Herbut, a protivnici su im Bijeli miševi, Klub 26, Piramida, Prvi, Sharks i Waka Waka.

Općepoznata stvar je da se pikado ne igra zbog pikada, nego zbog navijača, pa se moli vođa navijačke skupine da prouči kalendar natjecanja i dođe podržat svoju omiljenu ekipu.
Novu sezonu Krkani otvaraju gostovanjem kod Bijelih miševa,  10. listopada u caffe baru “Galija”, početak u 19:00h

4 thoughts on “Nova prilika”

    1. mogo bi za promjenu pocet malo vjezbat pikado, ne glumit stativu na nekom nogometu 😀

Comments are closed.