Miševi opet prejaki

Deseto kolo lige Krkanima je donijelo sraz s prvoplasiranom ekipom Bijelim miševima koji su se i ovog puta pokazali  nepremostivom preprekom za Krkane. 
Susret su otvorili Herbut protiv Božića vro izjednačenom partijom gdje je iskusni Božić unatoč ne baš pretjerano dobroj igri uspio donijeti prvu pobjedu miševima. Miševi zatim preko Šimunovića pobjedom nad Lackovićem povećavaju prednost na 2:0 da bi rezultat pobjedom nad Lovrekovićem na 2:1 smanjio Liović. Prvi krug završava Vukelić pobjedom protiv Rečića te osigurava sigurnu prednost miševa od 3:1. U nastavku utakmice miševi su povećavali svoju prednost te rezultatom 11:5 nanijeli Krkanima treći ovosezonski poraz i to najteži na njihovom domaćem terenu. U redovima Krkana ove je večeri jedino raspoložen bio Rečić dok u redovima miševa svakako treba izdvojiti odličnu igru Vukelića.
Ovim porazom Krkani su se najvjerojatnije oprostili od borbe za drugo mjesto koje vodi na državnu završnicu pošto za drugoplasiranom ekipom Piramidom zaostaju već ogromnih 5 bodova. Iduća utakmica Krkana na rasporedu je 10. veljače kada gostuju kod posljednje plasirane ekipe lige Bravarije Čurić.

Krkan utakmice: Dražen Rečić (omjer 3:1)
Izlaz utakmice: Dražen Rečić 5 ( 2*1, 1,  2*1) – nije velik al krkanski svakako je 🙂

4 thoughts on “Miševi opet prejaki”

Comments are closed.