Kup 2011/2012

13. svibnja 2012. odigrane su skupine kupa u elektroničkom pikadu Brodsko-posavske županije. Na kup se prijavilo osam ekipa raspoređene u dvije skupine. Krkani su u skupini B ukrstili strelice sa ekipama Piramide, Wake Wake i Klub 26. Kako je ova ligaška sezona po Krkane završila katastrofalno ovo je bila posljednja prilika za spas sezone.

No nažalost Krkani su završili sezonu baš kao što su je i započeli – nesretno. U prvom krugu Krkani su odmjerili snage sa prvim favoritom skupine, ekipom Piramide i dva puta tijesno izgubili rezultatom 3:2. Oba puta Krkani su gubili parove što se na kraju pokazalo ključnim za ukupan rezultat. Protiv Piramide se iskreno nije ni računalo na bodove te su Krkani svoju priliku čekali u susretima sa Wakom i Klubom 26. U drugom krugu susret sa Klubom 26 zapečatio je sudbinu Krkana  koji su opet obje utakmice izgubili rezultatom 3:2. Naročito je bolan bio drugi poraz u kojem su Krkani imali vodstvo od 2:0 i samo ih je jedna pobjeda dijelila, kako će se kasnije pokazati, od polufinala.

U treći su krug Krkani  unatoč porazima ušli s teoretskom mogučnošću prolaska dalje jer su im na ruku išli ostali rezultati, naime Piramida je dobila sva tri protivnika, a i Waka je dobila Klub 26 tako da se pobjedom Krkana mogao zatvoriti krug od tri ekipe sa istim brojem bodova.

U trećem krugu bio im je i olakšan posao jer je ekipa Wake prvu partiju ostala na trojici igrača te Krkani tijesno pobjeđuju sa 3:2. Drugu se partiju broj igrača izjednačuje te i Krkani ostaju na trojici. I opet u pravoj triler završnici Krkani pobjeđuju rezultatom 3:2. I kad se več počelo slaviti prolazak u polufinale ispostavilo se da je Krkanima za prolazak dalje trebala pobjeda od 4:1 te su ostali kratkih rukava, a kao drugoplasirana ekipa na polufinale kupa se unatoč porazu plasirala ekipa Wake Wake.

Krkani su tako na najgori mogući način zapečatili ovu sezonu u kojoj su nadam se ispucali svu lošu sreću za narednih nekoliko godina te da će iduće godine rezultati biti puno primjereniji klubu ovakvog renomea ;).

Napomenimo da su u drugoj skupini u polufinale očekivano prošla oba favorita ekipe Bijeli miševi i Sharksi te nas u narednu nedjelju 20. svibnja očekuju vrlo napeti polufinalni susreti između Piramide i Bijelih miševa te Sharksa i Wake Wake.

 

 

2 thoughts on “Kup 2011/2012”

Comments are closed.