Krkani teško do boda

Nakon duge pauze i napornih priprema konačno je započela nova sezona Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu. Krkani su sezonu otvorili jučer, 6 listopada na svom terenu ugostivši ekipu 26-ice.

Igrači i jedne i druge ekipe su ispočetka bili pod dojmom početka nove sezone i nastojanjem da je otvore pobjedom. Iskusniji Krkani su ipak bolje ušli u meč te u prvom krugu ostvarili prednost od 3:1 koju su uspjevali održavati do rezultata 6:3. Nakon toga pad koncentracije Krkana te sve bolja igra igrača 26-ice koji su se othrvali početnom pritisku rezultirala je izjednačenjem rezultata na 6:6. Prednost Krkana u tim trenutcima ponovno vraća ove večeri odličan Lacković no porazi Rečića i Kolesarića ih stavljaju u vrlo neugodnu situaciju te osiguravaju 26-ici bod. Posljednji susret odigrali su Herbut i Kljajić. Herbut teško izborenom pobjedom od 2:1 uspjeva poravnati rezultat i donijeti bod Krkanima te tako izbjeći neugodan poraz na samom startu sezone.

Prvi bod je tu ali ostaje žal za propuštenom prilikom jer se 6:3 na domaćem terenu nikako nije smjelo isputiti iz ruku.

Krkani iduću utakmicu igraju protiv starih rivala ekipe Bijelih miševa na njihovom terenu, caffe baru Galiji,  13.10. s početkom u 20:00.

Krkan utakmice: Hrvoje Lacković (omjer 4:0)

Izlaz utakmice: Davor Herbut 120(šangaj na 20, za neupućene 3*20, 20, 2*20)

Hrvoje Lacković 111 (3*17,3*5,3*15)

2 thoughts on “Krkani teško do boda”

  1. Svaka čast i drago mi da sam fulao prognozu na vama….iskustvo je iskustvo:P

Comments are closed.