Krkani nastavili crnu seriju

Peto kolo lige odigrano 8. studenog nije donijelo ponovno ništa dobro Krkanima koji su nastavili crnu seriju i doživjeli novi poraz ovog puta od Kluba 26 koji ih je tako ostavio zacementirane na posljednjem mjestu lige sa osvojenim samo jednim bodom iz pet utakmica.

Ponovno su Krkani loše ušli u meč te nakon prvog kruga zaostajali 3:1. Klub 26 uspjevao je održavati stečenu razliku do 7:5. Tada u igru umjesto indisponiranog Rečića ulazi Kolesarić koji s dvije pobjede daje nadu Krkanima da bi mogli barem izvući bod što bi nakon prikazane predstave i bio maksimalni domet večeri. Posljednje dvije partije odigrali su paralelno Liović i Lacković protiv Biljana i Krajnovića. I dok je Liović brzo izgubio od ponajboljeg igrača 26-ice  Biljana, Lacković i Krajnović su odigrali triler partiju u kojoj je potonji ipak imao više sreće te svojom prvom ovosezonskom pobjedom naneo Krkanima četvrti uzastopni poraz rezultatom 9:7.

Krkani se tako nalaze u vrlo nezavidnoj situaciji te idućem kolu dočekuju, ove godine iznimno raspoložene i uvjerljive, Bijele miševe tako da se može očekivati nastavak negativne serije. Krkani moraju što prije pronaći izlaz iz ovakve letargične situacije ako ne žele nakon punih 5 godina ispasti u niži rang natjecanja.

7 thoughts on “Krkani nastavili crnu seriju”

  1. Ludi Ludjak

    Pobjednik kola je dakle Jean Claude van Mara sa svih 5 točnih hitaca 🙂

  2. KR-KR-KRKANI!!

    Šta je krakni, gdje je onaj polet, želja, alkohol i talent?! Nekada se i pikado igrao u tom klubu, a sad od svega ostao samo krkanluk!

Comments are closed.