Krčmar propustio priliku

Svjetsko prvenstvo u steel dartu se nastavlja, a jučer smo imali priliku između ostalog vidjeti i premijerni nastup Borisa Krčmara, svjetskog prvaka u elektronskom pikadu, koji je u pretkolu protiv Per Laursena tražio prolaz u prvo kolo.
Iako je Krčmaru ovo bio prvi nastup na svjetskom prvenstvu i to pred nekoliko tisuća ljudi nije se dao impresionirati te otvara susret na nevjerovatan način – pogođenom 180-icom. Prva je partija ipak pripala Laursenu koji iskorištava nešto slabiju Krčmarovu završnicu. Danac uskoro povećava svoju prednost na 2:0 da bi u trećoj partiji Krčmar konačno pogodio izlaz na 2*8 smanjivši zaostatak na 2:1. U četvrtoj partiji Krčmar je zaradio ovacije publike izašavši na 76 (1, bull, bullseye) vrativši se potpuno u igru. Više od toga sinoć ipak nije moglo, presudila je razlika u iskustvu kojeg Danac ima puno više. Iduće dvije partije izlascima na 72 i 106 Laursen je osigurao kasnovečernji nastup protiv trostrukog svjetskog prvaka, prvaka iz 2008. godine Johna Parta koji posljednjih mjeseci i nije bio u naročitoj formi.
Žal Krčmara za propuštenom prilikom još je i veći nakon što je Laursen u čista tri seta uspio pobjediti potpuno indisponiranog Parta te na taj način proći u drugo kolo gdje ga 27. prosinca očekuje najveći od svih – Phil Taylor.

3 thoughts on “Krčmar propustio priliku”

  1. Ludi Ludjak

    Ne bi se bas slozio, recimo Wade mi je bio vrlo impresivan u prvom kolu gdje je u nekoliko navrata protiv vrlo solidnog Alcinasa izlazio na duplom doublu. Po meni trenutno drugi favorit turnira iza naravno Taylora 😀

  2. dupli double, hahahaha to si moram zapamtiti !!! ipak si ti Reco krkančina godine 😛

Comments are closed.