Katastrofi nema kraja

Kao što i sam naslov sugerira niti u 5. kolu druge lige Krkani nisu uspjeli doći do pozitivnog rezultata i tako su do sada jedina ekipa lige koja još uvijek nije osvojila niti jedan jedini bod.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pet poraza iz isto toliko susreta uz kriminalnu set razliku  22:58 razlog su za paljenje crvene lampice. Ovoga su puta Krkani na domaćem terenu stradali od još jedne novopečene drugoligaške ekipe, ekipe Dollara, ali u obranu Krkana riječ o ekipi sastavljenoj od stvarno dobrih pojedinaca koji su u prvom kolu nanijeli jedan od težih poraza ekipi Waka wake. Krkani su i ovaj put u utakmicu ušli dosta rezervirano te je Dollar prvi ostvario  vodstvo pobjedom Kozine nad Lackovićem rezultatom 2:1. Inače je Kozina  zasluženo bio i najbolji igrač utakmice sa sve četiri ostvarene pobjede.Nakon prvog kruga Dollar je vodio 3:1 da bi ta prednost nakon trećeg narasla na 10:2. U opuštenoj atmosferi tek u posljednjem krugu krkani uspjevaju malu ublažiti poraz za na kraju još uvijek neugodnih 11:5.

U idućem kolu Krkani gostuju kod ekipe Bubamara koja je proširenjem lige ušla u viši rang natjecanja.Utakmica kojs je na rasporedu u četvrtak 12. studenog je stvarno posljednja prilika za ekipu da uhvati priključak sa ostatkom lige.