I dalje bez pobjede

Četvrto kolo druge lige je iz nas, a Krkani i dalje nisu okusili pobjedu u novoj sezoni. Ovoga puta poraženi su od novopečenog drugoligaša Innuendo Kingsa rezultatom 10:6.

guzaNakon prva tri kola i sraza s najtrofejnijim ekipama Brodsko-posavske županije Krkani su se nadali da bi konačno u četvrtom kolu mogli doći do prvih bodova jer su gostovali kod ekipe Innuendo Kingsa, prošlogodišnih osvajača treće lige, ali i ekipe koja je također u prijelaznom roku ostala bez dva standardna prvotimca. Velika nadanja Krkana nažalost po tko zna koji put pretvorila su se u još jedno veliko razočaranje. Početak utakmice kao iz najveće noćne more i start sa 4:0 za domaćine usjmerili su ovu utakmicu u totalno neželjenom smjeru. U drugom krugu Krkani su se uspjeli malo sabrati i smanjiti vodstvo na 4:3, ali za više od toga jednostavno nije bilo snage, a nedostajalo je i pomalo sreće. Najbolji u redovima Kingsa Kristić ostvario je sve četiri pobjede dok su kod Krkana polovični bili Lacković i Kolesarić, dok je ostatak ekipe po običaju poprilično zakazao.

U idućem kolu Krkani na svom terenu dočekuju još jednog novopečenog drugoligaša ekipu Dollar koja je prošle godine iznenađujuće osvojila kup natjecanje, a na pobjedničkom putu porazali su i Krkane rezultatom 2:1. Utakmica koja je na rasporedu 5. studenog s početkom u 19:00 je prilika za revanš i nadamo se prve bodove u tekućoj sezoni.