Drugi poraz

U 2. kolu Krkani su odigrali iznimno loše protiv ekipe Sharks, te upisali još jedan poraz. Rezultat je bio 13:3 u korist Sharksa. Iako su Sharksi bili favoriti, nitko nije mislio da će rezultat biti tako loš.

Od samog početka je krenulo nizbrdo za Krkane. Iako je u prvom kolu ostvario stopostotni učinak, u ovom susretu ekipa nije mogla računati na Lackovića koji se mučio sa izbačajem strelica i nakon dvije izgubljene partije napušta igru. Ostatak ekipe je imao problema s  koncentracijom i nišanskim spravama, te su se porazi redali jedan za drugim, a pobjede su uspjeli upisati jedino Rečić (1:3) i Herbut (2:2). Ovim porazom Krkani su zauzeli njima jako dobro poznato zadnje mjesto na tablici.

Sljedeće kolo su Krkani slobodni, a vrijeme do narednog susreta će im dobro doći za trening i oporavak od ovog sramotnog poraza.

4 thoughts on “Drugi poraz”

  1. Ludi Ludjak

    Dado dadane zakaj nema vise fotki na nalovnici, kaj si smrdo :). Usput imam moralnu obavezu podnijet neopozivu ostavku na mjesto pikado igraca nakon onakvog fijaska. I da zivio precjednik guza

  2. neam pojma zast nema fotke, nisam se tam logiro 2 tjedna. aj vidi sta je s tim.
    ostavka nije prihvacena, al duzan si ekipi gajbu 😀

  3. Naravno da se ostavka neprihvaća jer treba nastaviti igrat kao da nije ništa bilo, smiri nerve i naprijed gledaj a ne nazad. I naravno gajba ti negine

Comments are closed.