Završetak ligaške sezone

U pretposljednjem 19. kolu lige Brodsko-posavske županije Krkani su gostovali kod ekipe Piramide, a kako su iduće kolo slobodni ovom su utakmicom zaključili najlošiju sezonu u povijesti kluba. Kao i tijekom čitave sezone i ovoga su puta ponovili lošu igru te stradali rezultatom 13:3.

Za razliku od prijašnjih utakmica u meč protiv Piramide Krkani su ušli dobro te pobjedama Rečića i Kolesarića zatvaraju prvi krug rezultatom 2:2. Nakon toga Piramida diže razinu igre te do kraja susreta prepušta Krkanima još samo jedan bod kojeg ponovno osvaja ove večeri raspoloženi Kolesarić. Krkani su ovim porazom zaokružili najlošiju sezonu u kojoj su ostvarili sam jedan jedini bod u 16 utakmica i to još na samom početku sezone, u srazu protiv Kluba 26, nakon čega je uslijedilo 15 poraza od kojih su neki istinski boljeli poput onog od Bijelih miševa rezultatom 15:1.

Krkani će  tako slijedeće sezone igrati u nižem rangu natjecanja, a priliku sa popraviti katastrofalan učinak ove sezone imati će u kup natjecanju koje će se održati početkom mjeseca svibnja. Kup je prijavilo ukupno osam ekipa podijeljenih u dvije skupine a Krkani će strelice ukrstiti sa ekipama Piramide, Kluba 26 i Wake Wake.