Treća u nizu

Krkani su stvarno neobična ekipa. Naime nakon godinu i pol dana bez pobjede te masu izgubljenih utakmica  i pretplatom na posljednje mjesto lige Krkani su vezali tri uzastopne pobjede te trenutno nalaze na visokom 5. mjestu lige što je prije tri tjedna bilo apsolutno nezamislivo.

 

guzli&herba

Nakon pobjede protiv Graničara, koja je čini se pokrenila lavinu pozitivnih događaja, pale su Stativa i u ovom kolu Sport veterani. Ono što je pogotovo neobično da su Krkani i jednu i drugu utakmicu odlično otvorili te do samog kraja nisu posustajali što je naposljetku i urodilo plodom pobjedama 9:7  i 10:6.

Za sve  tri pobjede najzaslužniji je Hrvoje Lacković koji je još jednom, po tko zna koji put, potvrdio da je najbolji Krkan, ali i jedan od najboljih igrača lige te da su Krkani s njim i bez njega dvije totalno različite ekipe.

Ove su pobjede totalno motivirale ekipu tako da napeto isčekujemo iduće kolo i sraz s ekipom Come Back koja nam je nanijela prvi poraz sezone rezultatom 11:5. Utakmica je umjesto standarne srijede pomaknuta na subotu 3. prosinca u Green parku s početkom u 19. sati.