Prvi tjedan

Prvi tjedan lige pojedinaca je iza nas. Prije svega treba pohvaliti sve sudionike što su na vrijeme dogovorili i odigrali svoje utakmice. Ako se po jutru dan poznaje onda bi ovo premijerno izdanje lige pojedinaca moglo biti i više nego uspješno.

Što se same lige tiče već smo u prvom tjednu vidjeli nekoliko zanimljivih srazova poput reprize ovogodišnjeg finala top8 turnira u kojem se Kovačević opet pokazao kao nepremostiva prepreka Riđanu ili klupski obračun Vukelića i Šimunovića  koji je završio pobjedom potonjeg. Na vrhu tablice se izdvojilo petero igrača sa po dvije pobjede, od kojih definitivno treba izdvojiti Čabraju koji klupski dio natjecanja nije bio u naročitoj formi no ovu je ligu započeo uvjerljivim pobjedama nad Rečićem i Mrkalj Josipom te tako istaknuo svoju kandidaturu za osvajanje lige. Uvjerljivo su ligu otvorili i Kovačević, Božić, Đekić i Šimunović te vjerojatno među njima treba tražiti budućeg pobjednika lige, dok  će ostali svoju priliku čekati iz prikrajka.

Pohvaliti treba i cure iz PMS-a  Josipu i Margaretu koje su u svojim početnim utakmicama pokazale da neće biti samo pasivni promatrači lige te pošteno namučile svoje protivnike. Josipa je izgubila od Nemeca 8:5, dok je Margareta bila vrlo blizu neodlučenom rezultatu protiv Rečića tijesno izgubivši 8:6.