Poraz u derbiju začelja

U desetom kolu lige Krkani su gostovali kod Kluba 26, jedine ekipe koju su uspjeli pobijediti u dosadašnjem dijelu sezone. Uzvrat međutim neće pamtiti po dobrom jer su doživjeli novi, peti uzastopni, poraz rezultatom 10:6 koji ih je bacio na posljednje mjesto lige.

Utakmica je počela vrlo loše po Krkane koji su već nakon prvog kruga zaostajali 3:1, a do drugoga se kruga  prednost povećala na, kasnije će se pokazati, nedostižnih 6:2. Valja napomenuti da Krkanima ovo večer definitivno ništa nije polazilo za rukom i većinu su partija izgubili rezultatom 2:1. Ulog je jednostavno bio prevelik i to se poprilično osjetilo na njihovoj igri. U redovima domaćina ovoga je puta izrazito raspoložen bio Mirković sa maksimalnim učinkom i to sve četiri partije dobivene rezultatom 2:1. Klub 26 se ovom pobjedom odvojio od Krkana na dva boda prednosti te se Krkani na polovici sezone opet nalaze u neugodnoj situaciji.

U idućem kolu 13. prosinca Krkani gostuju kod ekipe Waka Waka koja proteklih nekoliko utakmica također nije pokazala blistavu igru te bi Krkani ukoliko konačno odigraju dobru utakmicu mogli doći do prijeko potrebne pobjede koja bi ih vratila u igru.