Poraz od Piramide

U 14. kolu lige Krkani su ugostili ekipu Piramide te nastavili seriju loših rezultata doživjevši novi poraz ovog puta rezultatom 11:5. Pet kola prije kraja Krkani su još uvijek na jednom jedinom osvojenom bodu te se sve više čini da će ovo službeno biti najlošija sezona Krkana otkako je lige u Brodsko-posavskoj županiji.

Opet je Krkane stajao loš ulazak u meč gdje se Piramida u startu odvojila na 4:0 i opet prve dvije važne partije odlaze na  stranu protivnika rezultatima 2:1. Nakon toga se Krkani ipak uspjevaju malo pribrati i smanjuju rezultat na 5:3 no u nastavku Piramida diže tempo i odnosi važnu pobjedu. Iako su doživjeli poraz ostaje utjeha da su nakon dugo vremena Krkani odigrali dobru utakmicu, te da je bilo malo više sreće rezultat je mogao biti i drugačiji. Treba istaknuti i odličnu igru Piramide sa pogođene dvije 180-ice te vrlo lijepim izlascima poput onog Babića Lackoviću na 162.

Ako u nastavku sezone Krkani odigraju još koju utakmicu na ovoj razini onda bi konačno i mogli povećati bodovno stanje na tablici. Priliku za to imati će već za dva tjedna kad gostuju kod ekipe Klub 26 koja im je ove sezone nanijela dva neugodna poraza u vrlo izjednačenim susretima. Utakmica je na rasporedu 14. veljače u prostorijama dvorane Vijuš s početkom u 20:00.