PK Šifre pobijedile PK Krkane

Uzbudljiva pikado utakmica između PK Šifre i PK Krkani odigrana je 26. rujna 2023. godine u Cafe Baru Green Park. Ovaj popularni kafić postao je epicentar lokalnog pikado natjecanja te večeri, privlačeći brojne zaljubljenike u ovu igru.

Atmosfera je bila napeta i ispunjena uzbuđenjem dok su se ova dva tima suočila u svojoj omiljenoj igri. Šifre dominirale su tijekom utakmice, osvajajući bodove s velikom lakoćom kako na crti, tako i za šankom. Njihova preciznost i koncentracija bili su impresivni, iako su se mečevi igrali uz veselu atmosferu u kafiću.

Krkani nisu bili na svojoj najboljoj razini te večeri, iako su se trudili nadmašiti svoje protivnike. Bodovi su brzo odlazili na stranu PK Šifre, a njihovi navijači nisu mogli sakriti razočaranje. Utakmica se završila uvjerljivom pobjedom PK Šifre, koja je demonstrirala svoje pikado vještine i dominaciju.

Ova utakmica ostala je u sjećanju kao veče kada su Šifre svladale Krkane s velikom lakoćom, kako na crti, tako i za šankom, iako su svi prisutni uživali u uzbuđenju pikada i prijateljskoj atmosferi.

S ljubavlju prema pikadu,

Fan club Krkani