Krkani u elementu

U utorak 7. studenog započeo je i drugi krug natjecanja treće lige Brodsko-posavske županije u elektronskom pikadu u kojem su Krkani ugostili ekipu Felge koja im je u prvom kolu zadala poprilično poteškoća. Naime Felga je u toj utakmici vodila od samog početka te na samom kraju imala vodstvo od 8:5 nakon kojeg su Krkani s tri uzastopne pobjede, a zatim i slavljem u parovima potpuno preokrenuli utakmicu i došli do prvih bodova.

Ova je utakmica za razliku od prve bila totalna suprotnost te su ovoga puta Krkani od samog početka poveli te su svoje vodstvo održali do samog kraja. Uz ne baš pretjerano dobru igru Krkanu su poveli s nedostižnih 6:0, a Felga je na kraju ipak smogla snage smanjiti vodstvo i doživjeti poraz s prihvatljivih 10:6. Najbolji igrač Krkana i ovoga je puta bio Lacković sa stopostotnim učinkom i svih 4 ostvarenih pobjeda, a podršku mu je pružio i odlični Liović sa također stopostotnim učinkom i tri ostvarene pobjede dok je ostatak ekipe malo zakazao.

Krkani su ovom pobjedom došli na četvrto mjesto lige s istim učinkom kao i trećeplasirane Šifre, a kod kojih gostujemo u idućem kolu. Upravo su nam Šifre nanijele najteži poraz ove sezone gdje su nas na domaćem terenu deklasirali s rezultatom 12:4. U posljednje 4 utakmice zabilježili smo tri pobjede i jedan poraz što nam daje razlog za optimizam uoči ponovnog susreta.

Do susreta sa Šiframa sportski pozdrav!