Jubilarna deseta sezona

Idući tjedan u utorak 4. listopada kreće nova, dugo očekivana pikado sezona Brodsko-posavske županije. Bitna je promjena u novoj sezoni što Pikado savez Brodsko-posavske županije nije više član Hrvatskog pikado saveza, a do raskola je došlo uslijed otkazivanja državnog prvenstva u Slavonskom Brodu u zadnji tren od strane HPS-a.

krkani12.jpg

Novost je da će ove sezone 24 ekipe biti podijeljene u tri županijske lige mjesto dosadašnje dvije. Za Krkane je ovo jubilej jer po deseti uzastopni put nastupaju u ligaškom natjecanju u manje više nepromjenjenom sastavu s čime se ne može pohvaliti trenutno niti jedna ekipa naše županije.

Krkani će i ove sezone nastupati u drugoj ligi koja broji 8 ekipa, a glavni je cilj ekipe sredina tablice te ostanak u ligi što neće biti nimalo lak zadatak. Ekipa je ostala u istom sastavu u odnosu na prošlu godinu, a u ekipu se vratio povratnik Leo Milojević tako da ove godine brojimo 7 igrača.

Prva utakmica na rasporedu je u srijedu 5. listopada kada gostujemo kod ekipe Come Back (bivša Bubamara) u istoimenom kafiću s početkom u 19: 00 sati uz naravno live tekstualni prijenos na našoj facebook stranici.

Svim pikadistima puno sreće i sportskog nadmetanja u sezoni!