Top 8 turnir

Na sjednici saveza održanoj 26. ožujka 2011. godine dogovoreno je da će se “Top 8” turnir održati 9.travnja 2011. godine u SC Rehlicki u Slobodnici. Na turniru sudjeluje osam igrača koji su sudjelovanje izborili putem šest održanih turnira iz masters serije u sezoni 2010/2011.

Igrači su podijeljeni u dvije skupine po četiri igrača. Unutar skupina igrači igraju međusobno na tri dobivene partije, a dvojica najbolje plasiranih idu u polufinale. Polufinala se igraju na četiri dobivene partije dok se finale igra na pet. Pobjednik će se okititi naslovom prvaka Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu za sezonu 2010/2011, a osim  prestižne titule pripasti će mu i novčana nagrada u iznosu od 1820,00 kn. Prošlogodišnji osvajač turnira Saša Maurer ove godine neće biti u prilici braniti osvojenu titulu, tako da ćemo ove godine dobiti novog prvaka.

U prvoj skupini se nalaze uz ukupnog pobjednika masters serije Damira Božića još i Dinko Šimunović, Dražen Rečić te Alen Riđan. Drugu skupinu sačinjavaju Davor Vukelić, Jasmin Kovačević, Mario Lukšić te Milan Đekić.

U ovakvoj konkurenciji vrlo je nezahvalno i teško prognozirati pobjednika no jedno je zasigurno, to da ćemo 9.travnja svjedočiti vrhunskom pikadu u našoj županiji .