Razočaravajući poraz

Nakon što su u prošlom kolu savladali ekipu Klub 26 i skočili na 5. mjesto 2. lige Krkani su na domaćem terenu puni euforije dočekali ekipu Prvi koju su u prvom ovogodišnjem susretu u gostima savladali rezultatom 10:6.

ljerka jeti

Eventualnom pobjedom Krkani su mogli učvrstiti svoju poziciju na petom mjestu i pobjeći Prvima na 4 boda razlike, no to je ostala tek nedosanjana želja.

Krkani su dobro ušli u igru i poveli rezultatom 4:2, no ponovila se već puno puta ispričana priča. Uslijedio je popriličan pad u igri te Prvi prave seriju od čak 7:1 i zasluženo odnose sva tri boda. Nakon odlične partije protiv Kluba 26, protiv Prvih igra je jednostavno bila poprilično loša da bi se ostvario pozitivan rezultat. Najzaslužniji za pobjedu gostiju bio je Pejnović sa stopostotnim učinkom dok su kod Krkana jedino Lacković i Herbut pružili solidnije partije (oba 2:2)

Ovim porazom Krkani su ponovno pali na 6. poziciju lige i sada zaostaju za Prvima 2 boda. U idućem kolu koje je na rasporedu 30. siječnja Krkani gostuju kod Bijelih miševa od kojih su u oba dosadašnja susreta izgubili rezultatom 9:7. Nadajmo se ovoga puta trećoj sreći :).

1 thought on “Razočaravajući poraz”

Comments are closed.