Novo stradanje Krkana

U četvrtom kolu lige Krkani su se nakon dvije gostujuće utakmice vratili na domaći teren i ugostili ekipu Piramide nadajući se prekidu serije od dva uzastopna poraza. Nadanja su se međutim brzo rasplinula te su Krkani doživjeli i treći uzastopni poraz te su tako nakon završenog prvog kruga natjecanja zacementirani na začelju sa osvojenim samo jednim bodom.

Piramida je bolje otvorila meč te već nakon prvog kruga došla do prednosti od 3:1. Rezultat smanjuje Lacković pobjedom nad Maurerom no iduće tri partije Krkani gube rezultatom 2:1. Piramida se tako odvojila na teško dostižnih 6:2 te nakraju zasluženo slavila rezultatom 12:4 nanijevši Krkanima još jedan težak poraz ove sezone.

Iduće kolo Krkani su slobodni te su u akciji tek u utorak 8.11 kada idu u goste Klubu 26 s kojim su u prvom kolu lige na domaćem terenu odigrali nerješeno.

 

Ukoliko ove sezone žele osigurati ostanak u 2. ligi Krkani će u narednim utakmicama morati podići nivo svoje igre te dokazati da je prvi krug natjecanja bio samo loš period koji će nadam se ostati iza nas.

2 thoughts on “Novo stradanje Krkana”

Comments are closed.