Kvalifikacijski turnir

U srijedu 4.svibnja s početkom u 19 sati u prostorijama PSK-a održati će se kvalifikacijski  turnir za popunu preostalih 6 mjesta u prvom izdanju lige pojedinaca Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu. Pošto je pikado sezona završila, te nas čeka duga pauza do početka nove, na prošloj sjednici saveza odlučeno je da se preko ljeta organizira liga kako bi pikadisti ostali u formi.

Liga će brojati 16 sudionika, deset najbolje plasiranih s masters liste ostvarilo je direktan plasman dok će se imena preostalih šest sudionika saznati nakon  večerašnjeg turnira.

Sama liga započinje idući tjedan u ponedjeljak 9. svibnja. Igra se jednokružnim sistemom, dakle ukupno će se odigrati petnaest kola. Tjedno će se odigrati po dva kola. Igra se 501 MO po principu best of 14 (moguć je dakle neodlučeni rezultat 7:7) s tim da čim jedan igrač dosegne 8 pobjeda partija je završena njegovom pobjedom i ne igraju se preostale partije. Pobjeda donosi 2 boda dok se neodlučeni rezultat boduje s po jednim bodom.

Igrači koji su ostvarili direktan plasman su :

1. Damir Božić
2. Davor Vukelić
3. Dinko Šimunović
4. Jasmin Kovačević
5. Dražen Rečić
6. Đekić Milan
7. Riđan Alen
8. Bruno Mirković
9. Ivan Nemec
10. Ivan Anđelić

2 thoughts on “Kvalifikacijski turnir”

  1. Ludi Ludjak

    Pa ovi koji se danas kvalificiraju ak mogu danas, a svi ostali trebali bi do pocetka lige znaci iduci tjedan najkasnije

Comments are closed.