Božić/Duspara za kraj sezone

U nedjelju 10. srpnja podijeljeni su pehari najboljim igračima protekle lige pojedinaca nakon čega se održao posljednji turnir sezone u DYP 501 MO (slučajni parovi) disciplini.

Prvo mjesto lige osvojio je Damir Božić, drugi je bio Milan Đekić dok se trećim mjestom morao zadovoljiti Jasmin Kovačević koji je u posljednji tren prestigao Dinka Šimunovića koji je tako ostao “drveni” četvrti.

U ovogodišnjoj ligi pojedinaca sudjelovalo je 15 igrača uslijed odustajanja Alena Riđana. Odigralo se nekoliko odličnih utakmica ali nekolicina igrača (između ostalog i autor ovih redaka) ipak svojom igrom nije uspjevala parirati ostatku lige. Moje je skromno mišljenje  da bi se stoga za iduću sezonu trabala igrati liga s manjim brojem sudionika kako bi se još više dobilo na kvaliteti ali o tom na budućim sjednicama.

Poslije podijele pehara održan je turnir na kojem se unatoč velikim vrućinama prijavio solidan broj igrača nji 12 tako da je složeno 6 parova. Dobitnom kombinacijom pokazali su se Božić i Duspara, a zanimljivo je da se Duspara prijavio na natjecanje tek na nagovaranje kako bi zaokružio broj sudionika. Njih dvojica su u finalu 2:1 dobili drugoplasirane Dinu i Hrcu. Ovim turnirom okončana je sezona 2010/2011.

4 thoughts on “Božić/Duspara za kraj sezone”

 1. I da se nadovezem na ovaj clanak da je na turniru nastupio i jedan Poljak
  Mieszko:) ili po naski Misko,Mjesko itd….
  tako da je turnir bio internacionalni!!
  Pohvale sviam i za LP i za DYP…
  sportski pozdrav!

 2. Mjesko nije pesko hahaha, Panta 140 – Mjesko 14, Panta 100 – Mjesko 10, Panta 180 – Mjesko 18, samo Vas je točkica djelila od finala hahaha

 3. Pa dobro nije bilo bas tako jednom je cak Mjesko ubo 3×18 aaa da da! i da jos je covjek zmirio na jedno oko jednostavno pustali smo vam:D Heheheheh

Comments are closed.