Božić (opet) na tronu

Završeno je premijerno prvo izdanje lige pojedinaca Brodsko-posavske županije u elektroničkom pikadu. Liga je ispunila sva očekivanja te protekla bez nekakvih većih organizacijskih poteškoća.

Pohvale svim igračima na pridržavanju rasporeda, redovitom ažuriranju rezultata i naravno prikazanoj odličnoj igri.

Da je još uvijek najbolji igrač na ovim prostorima,  uvjerljivo osvojenim prvim mjestom u ligi, potvrdio je odlični Damir Božić osvojivši 27 od maksimalnih 28 bodova bez ijednog doživljenog poraza. Božić je tako okrunio odličnu sezonu u kojoj je osvojio i naslove najkorisnijeg igrača lige, pobjednika masters serije te prvo mjesto 2.lige s svojom ekipom Bijelim miševima. Jedina titula koja mu je izmaknula je naslov pobjednika Top 8 turnira koju mu je preoteo Jasmin Kovačević koji je veći dio i ove lige pojedinaca  bio najveća prijetnja Božićevu uspjehu, ali na kraju završava ipak treći.

Najugodnije iznenađenje lige definitivno je zasluženo drugo mjesto Milana Đekića koji je ovim rezultatom pokazao da njegov odličan nastup na Top 8 turniru nije bio slučajnost te da u narednim sezonama možemo od njega očekivati samo još bolje rezultate.

Završetkom lige pojedinaca službeno je okončana sezona 2010/2011, te sad slijedi pauza i pripreme za novu sezonu. Sve u svemu možemo konstatirati da je ova sezona bila uspješna. Liga se povećala, razina igre se znatno podigla, pojavili su se “neki novi klinci” puni želje i volje koji su i nas  “starodsjedioce” povukli sa sobom. Pikado se konačno raširio i afirmirao, a nadam se da će svoju konačnu potvrdu dobiti slijedeće godine kada očekujem još veći broj klubova i igrača.

7 thoughts on “Božić (opet) na tronu”

 1. Ludi Ludjak

  Pehari su stigli pa da vidimo, cemo napravit neki turnircic opet u DYP-u u subotu i podijelit pehare te napravit koju zajednicku fotografiju svih sudionika lige ili imate neku bolju ideju?

 2. Ako se može šta birat meni bi pasalo u nedjelju, jer idem kod frenda u svatove u subotu, a sto se mora mora se 🙂

 3. Ludi Ludjak

  Subota, nedjelja tako je svejedno sta god ljudima više odgovara 😉

 4. E pitanje jel ima definirano kad je dodjela subota ili nedjelja i di ce ona bit tj di se igra turnir? hvala:)

 5. Ludi Ludjak

  Pa zasad najbolje kotirate posto cujem da imate tri pikada tako da nema smisla bilo gdje drugdje organizirati. Sto se tice dana sto ljudima vise odgovara tako je svejedno, bitno je samo da ima zainteresiranih

 6. Ok nije problem kod nas samo se treba najvit da se ne planira nista drugo.pa vidi nitko nista konretno nije izneo izuzev Milana kojem odg nedjelja pa onda je bolje to odradit nedjeljom recimo oko 15h da bude dodjela a iza toga turnir o kojem si pricao slucajni parovi.Ako kome ne odgovora neka napise pa cemo vidit a zasad neka to bude nedjelja 15h Dart!
  sporstki pozdrav!

 7. Nedjelja, prokleta nedjelja, niđe nikog – puuustinjaaaaaa
  A kad sam ja molio promjenu termina niš – znak da me se bojite hehe. Neka vam je. Men paše nedjelja

Comments are closed.